Thursday, April 12, 2007

Cusco, 1-2 p2ev. 12.04.07

11.07.04 14:40 (local time) Linn... rsk... on... kena... ja... kui...nyyd...kohe...otsi...ei...anna...suurest...hingeldamisest... igatahes, v2hem móla pikem samm:) Aklimatiseerumine kulgeb krt karmilt, v6tab nii siva v6hmale, et uhh:) Aga ohsa pyha pyss ja vilepill, astusime siis eila oma kaakidega i-neti punktist v2lja ja... VOILA! Trummid matsumas, kirevad riided, muusika myrtsumas, maskid, tantsiv rahvasumm ---> FAKEN KARNEVAL!:D Pildistasime nii, et fotokad huugasid... maskide, sulgede, kirevate riiete, inimeste l6putu meri... Igal grupil aina parem viis ja suurem hulk, sulgi, VEEL laheadamad maskid, VEEEEEL suurem orkester... Oh, kallid s6brad, kui saaks vaid neid muljeid teile edasi anda... Igatahes, kobisime meie hostelisse, nimega Curihuasi (Soovitan k6igile soojalt, v2ga armas koht, ja rahvas seal mega tore:) ), m6tlesime, et teeme pisikese uinaku... ja... 2rkasime j2rgmine p22v 06.00 hommikul!:D 14h jutti magatud:D


12.04.07 Hommikusóók hostelis, ja... vau, milline suurep2rane kohvi... j2lle soovitan:) M6nusalt puhanud, pestud kustud, kammitud:) Tegime linnas pisikese treti, muretsesime telefoni kaardi!:D yeee, oleme mobiilsed j2lle:) Muretsesime ka endale ka Machu Picchu piletid, 120$, ouch... Selle koha leidmine, kust neid pileteid saab, on paras tsirkus!:D Eh, kui mingi onkel poleks kysinud, et kas te soovite pileteid Machusse?, poleks me seda elu sees ise leidnud:D Ja mis k6ige lahedam, v2ljas6it toimub hoopis kolmandast kohast;) Nooh, ja kuna juba nii kaugel linnas olime, siis proovisime ka leida kaardi abil bussijaama, mis meile kui eurooplastele peaks olema ikka selline, suht suur koht v6i nii... aga... heh, bussijaam, peale suuremat otsimist, osutus, selliseks, 4m k6rguse, paksu kivimyyriga piiratud, u. 50m2 suuruseks platsiks, kus oli 2 bussi:D Nooh, kirjutasime t2nava nime yles ja eks sinna tuleb taksoga tagasi minna:)

Kuna kere oli kuradima hele, l2ksime kohalikku kohvikusse sóóma, kust saime v2ga h2sti syya, soodsa hinnaga veel... krt, ma ei kujuta ette, kas kohalikud sóóvad t6esti nii palju?:D Meie 3 inimese sóógist oleks 6 matsi eestis sóónuks saanud:D JA tagant j2rele tarkus... 2ra KUNAGI sóó enne m2gironimist;)

Ja siis, meie p2eva nael... kobisime Cusco l2hedal asuvate varemete juurde, Sacsayhuáman, koos rahe, myristava ilma ja piksega;) ... uus k6rguse rekord, 3700m, tshikid panid ees minekut j2lle, krt, keeruline sammu pidada nendega:D Ma siis k2isin ja pildistasin, ja kobisin veidi aeglasemalt sinna 3700 peale (r6hk s6nal... "VEIDI":)). Esimene mulje sellest vanast ehitus-stiilist on ... RAJU! 8-10-12 tahulised kivid! Paigutatud ilma mórdita, ja siiani pysinud... raske kirjeldada, eks kui pilte saab panna, siis saate 6rna aimu sellest, mis mulje sellest kohast j2i... Allatulek oli vut-vut ja all. Siis hostelisse tagasi, pessu, ja veidi jalad seinale... MMMmmm... enesetunne super, nyyd siis interneti punktis k6ik j2lle kirja pandud, ja... uusi seiklusi otsima;) Homne 2ratus 04:30, siis hommikusóók ja MACHU PICCHU!:D Uhh, sealt saab kindlasti palju, PALJU muljeid:) J2llekirjutamiseni siis, amigos;) Kallitele inimestele SUUUR kalli ja MAGUS musi;)

Adios amigos!

Lauri, local time 17:45, Cusco, Peruu

1 comment:

Unknown said...

Lalalalaaaaaaa mina lähen ka varsti sinna..... Sina tule tagasiiiiii juba....