Tuesday, April 17, 2007

14.04.07, Lahkumine Cuscost

Hommik... Hostelist vaja jalga lasta kella 11.00´ks. K6ik venivad nagu teod, huvitav kyll miks;) K6va 3h und seljataga, kobisime siis taksoga teise linna otsa bussijaama, et siis pyhasse orgu edasi s6ita. Taksos6it 12 eeki, mnjaaa... Taksodest veel niipalju, et 75% taksodest on sellise keskmise kylmkapi suurused Daewood, mis vuravad signaalitades moó´da linna ringi kui tyytud tigedad k2rbsed:) Ja jumal hoidku, kui sa peaksid korraks t2nava servas n6utu n2oga seisma j22ma, omas m6ttes m6eldes, et kuhu edasi minna, on Sul kohe 3-4 taxistat signaalitades ligi... Taxi señjor?:)

Kobisime siis Pisaq´i bussile, ja 50min s6itu, ning 1 pisike unine, sama unine, kui meie ise, linnakene ootas meid:)Juhtusime kohe 6ige inimese otsa ja kena hostel leitud:) 20 soli ( 80 eeki) per nase, v2ga kobe! Kuna k6ik 3´esed toad olid v6etud, v6tsime kahese toa, preilid yhte voodi, mina teise. Ja kuna preilid olid kani n2rtsind olemisega, siis loovutasin oma voodi kah veel neile, ning l2ksin v6tsin v2ikse hommikuse eine... matte koka-tee, v2ike puuvilja valik, v2rskelt pressitud mango mahl, sinna juurde veidi ro´stitud maisi... v2ikseks magusroaks jogurtiga papaiamahl;).... MMmm..... Istusin n6nda t2naval, poolik mahl n2pus... Karm hommikune p2ike juba l66skamas, soge kelmikalt silmil, j2lgides hommikust turusaginat, kuulates tuult sahistamas selle suure puu v6ras, mis asus otse meie hosteli vastas, suure platsi keskel. Puu, mis oma v6imsa v6ra ja okstelt rippuvate habemetortidega on juba lugu omaette:)

Igatahes, istusin siis n6nda ja m6tlesin, et kell veel kani v2he ja preilid alles magavad ... et teeks v2ikse treti selle meie turul:) Nooh, mind saadi turult k2tte nii 5h hiljem!:D Lihtsalt k2isin ja vaatasin ringi, see v2rvide kirevus ja kaupade plejaad, mis hakkas kyll korduma mingi ajap2rast, aga k6ik ju tahavad juttu teha ja oma kaupa pakkuda: " Spezzzial price for you amiigo!:D" Ehk, esialgsest pakkumisest j22b j2rele ainult 1/3 v6i 1/4... Kauplemise paradiiiiis:D MMmm:)

Ega suurt midagi muud korda ei saatnudki, kobisin 6ige vara tuttu, niikui p2ike kukkus... norrr... 18.00:)

Oleks peaagu unustanud, meie hostelis on 2 kodulooma, 1 Alpaca tall ( Selline laamaline:D ), ja 1 pesueht pistrik! Kes krt istus mul just siis 6lapeal, kui polnud fotokat k2ep2rast kellegil:S Alpaca talle n2ete pildil:) ( Kunagi;) )

Niih, nyyd on sama juttu saadud 2x kirja pandud , kuna esimesel korral pani arvuti pange, kui publish vajutasin, niiet, t2na rohkem ei viitsi p22vikut ymber kirjutada:)

Ciao, amigos!:)

Ahjaam, A.K.´le paluti SUUUUUUR musi edasi anda;)

No comments: